Gertruda қолданба ішінен тікелей аккаунтыңызды және онымен байланысты барлық деректерді біржола жоюға мүмкіндік береді.
Аккаунтты жою мыналарды біржола жояды:
Белгілі бір мазмұнды өшіру үшін бүкіл аккаунтыңызды жоюдың қажеті жоқ. Қолданба ішінен жеке элементтерді біржола жоюға болады, соның ішінде:
Осы элементтердің әрқайсысында ол қолданбада көрсетілген жерде жою опциясы бар. Белгілі бір деректерді біз сіздің атыңыздан өшіруімізді қаласаңыз, не өшірілуі керектігін көрсетіп, privacy@gertruda.fun мекенжайына хат жазыңыз — біз бүкіл аккаунтты жоймай-ақ сұрауыңызды өңдейміз.
Аккаунтты жою расталғаннан кейін деректеріңіз серверлерімізден біржола жойылады. Бұл әрекетті кері қайтару мүмкін емес.
Белсенді жазылымдар автоматты түрде тоқтатылмайды — оларды App Store немесе Google Play арқылы басқарыңыз.
Аккаунтты жою кезінде қиындық туындаса, бізбен privacy@gertruda.fun арқылы хабарласыңыз.